Inredningslösningar för ditt kontor

ETT ANDRA HEM

Arbetsplatsen är inte vilken plats som helst – det är ett andra hem. En genomtänkt inredning som passar företagets behov ger effektiva arbetsdagar och medarbetare som trivs.

Vi på KÄLLS hjälper dig att skapa inspirerande kontor som är planerade efter lokalens förutsättningar. Ni som arbetar i öppna kontorslandskap får hjälp att sänka ljudnivån. Vi tar fram bord och stolar som främjar en ergonomisk arbetsställning. Vi ger dig tips om hur du får rätt atmosfär i konferensrummet.

Vi har ett brett sortiment och glöm inte: Håll utkik efter våra nyheter!

VÄLPLANERAT MED FAST INREDNING

Fast inredning kräver välplanerade helhetslösningar som är anpassade efter lokalerna. Med över 30 års erfarenhet av branschen hjälper vi dig att tillgodose alla sorters önskemål, oavsett storleken på ditt företag eller branschen du verkar i.

Vi kan hjälpa till att utnyttja potentialen i bland annat kapprum, korridorer och omklädningsrum. På KÄLLS har vi drivet att skapa en miljö precis som du vill ha den.

ETT KONTOR ATT TRIVAS I VARJE DAG

Entrén, lunchrummet, skrivbordsplatsen, konferenslokalen – lämna inget åt slumpen. Vi på KÄLLS hjälper dig att tänka på atmosfär, funktion och stil.

Ett trivsamt kontor börjar redan i entrén. Det är det första din personal och dina gäster möts av. Ge dem en bra känsla att ha med sig resten av dagen. Vi har allt från besöksfåtöljer till receptionsdiskar och mattor.

På själva kontoret vill du ha möbler av kvalitet som ser snygga ut. Vi ser till att kontorsmöblerna speglar ditt företag på bästa sätt. Vi har bord och stolar, avskiljare, förvaringsmöbler, belysning och anslagstavlor.

Kontakta oss

Vi på KÄLLS hjälper dig gärna med planering och inredning av din arbetsplats. Tillsammans skapar vi en helhetslösning
som är anpassad efter din verksamhet. Kontakta oss så berättar vi mer.

Kundtjänst

info@kalls.se

0476-214 80