Helhetslösningar för lager och industri

Smarta och effektiva lagerlösningar

Ordning på lagret är ett måste för en fungerande verksamhet. Vi ställer höga krav på funktion och säkerhet hos alla våra produkter inom Lager och Industri.

Vi har ett brett sortiment med oslagbara priser, dessutom har vi utvecklat en rad egna lösningar. De tar hänsyn till alla aspekter av ditt lager – från förvaring och arbetsflöde till underhåll.

Vi har lagerhyllor som är stabila och tar nödvändig belastning, vi har säkra pallställ och funktionella grenställ.

Flexibla helhetslösningar för långgods

Grenställ är ett effektivt sätt att förvara extra långt gods. De erbjuder horisontell och överskådlig förvaring av rör, balkar och brädor.

Våra grenställ möjliggör en snabb hantering av ditt gods och fungerar lika bra utomhus som inomhus. Det finns olika längder på armarna och det är lätt att höja eller sänka dem. Du kan köpa grenställen i färdiga paket eller i lösa delar.

Nyttja lagrets fulla kapacitet

Robusta pallställ effektiviserar förvaringen på lagret. Vårt pallställ är innovativt och maximerar hur volymen utnyttjas. Pallstället är certifierat enligt nordisk standard och är mycket prisvärt.

Pallställen baseras på en beprövad konstruktion där säkerhet och funktion prioriteras. De byggs av endast två komponenter: gavlar och balkar. För att göra det enkelt för dig har vi skapat färdiga paket med de vanligaste kombinationerna, men du kan också välja att köpa lösa komponenter som passar just ditt ändamål.

Vi har både nya och begagnade pallställ i vårt sortiment.

Förvara smart och snyggt med hyllställ

Flexibel och ändamålsenlig förvaring är nyckeln till en organiserad arbetsplats. Vi hjälper dig att se helheten när det gäller din inredning – så att du kan förvara smart.

På KÄLLS har vi ett brett sortiment av lösa hyllor, byggbara hyllställ och smarta tillbehör. Vi kan presentera en optimal lösning på dina förvaringsproblem.

Vill du ha mobila hyllställ eller ett begagnat alternativ så går detta utmärkt.

Kontakta oss

Vi på KÄLLS hjälper dig gärna med planering och inredning av din arbetsplats. Tillsammans skapar vi en helhetslösning
som är anpassad efter din verksamhet. Kontakta oss så berättar vi mer.

Kundtjänst

info@kalls.se

0476-214 80