Axipto AB
Planering, uppsättning & besiktning av 230 pallplatser

Axipto AB i Nybro är ett ungt och nytänkade företag, men med lång erfarenhet och djup kunskap. KÄLLS har hjälpt företaget att planera, montera och besiktiga pallställage. 

– Genom deras specialkunskap vet vi att allt blir rätt från början till slut, säger Anders Sjöberg, lagerchef på Axipto. 

Axipto tillverkar bland annat framvagnsbalkar och chassidetaljer. Företaget är en stor leverantör till Scania och Volvo Lastvagnar.

– Källs hjälpte oss med planering, montage och besiktning av pallställaget vi köpt. Genom deras specialkunskap vet vi att allt blir rätt från början till slut, något som sparar både tid och pengar för oss. Hela jobbet var avklarat på två arbetsdagar, vilket innebar att vi snabbt kunde ta det nya ställaget i bruk, säger Anders Sjöberg, lagerchef på Axipto.

– Förutom att hjälpa oss med produkter vi behöver i våra produktionslokaler och personalutrymmen, värdesätter vi att Källs även kan hjälpa oss med projekt liknande detta. Vi behöver inte avsätta personal som behövs i produktion och daglig drift för den här typen av projekt, och det är mycket värdefullt för oss, säger Percy Felldin, inköpschef på Axipto.

Utmaning

Planera och färdigställ 230 pallplatser till ett nytt lager.

Lösning

KÄLLS tog totalansvar för att planera, montera och besikta pallställen.

Effekt

Arbetet kunde avslutas på två arbetsdagar och Axipto behövde inte avsätta egen personal.

Kontakta oss

Vi på KÄLLS hjälper dig gärna med planering och inredning av din arbetsplats. Tillsammans skapar vi en helhetslösning
som är anpassad efter din verksamhet. Kontakta oss så berättar vi mer.

Kundtjänst

info@kalls.se

0476-214 80