Fresh AB
Fresh fick ett fräscht kontor och mer funktionellt lager

Fresh är en av Skandinaviens ledande leverantörer av ventilationsprodukter. När företaget i Gemla utanför Växjö i Småland ville göra om sitt kontor och förbättra funktionen på lagret fick KÄLLS uppdraget.

– KÄLLS håller vad de lovar och har snabba leveranser, säger Niclas von Zeipel på Fresh.

Gemene man känner kanske framförallt till Fresh för deras bästsäljande toalettfläktar. Företaget hörde av sig till KÄLLS och ville ha ny inredning både till kontors- och lagersidan.

Kontoret skulle fräschas upp, bli mer ändamålsenligt, enhetligt och oönskat buller skulle bort. På lagersidan var Fresh intresserade av nya stålpallar som kunde ingå i ett kostnadseffektivt retursystem när det gällde spirorören som företaget levererar till sina kunder.

Specialdesignade stålpallar

KÄLLS levererade nya höj- och sänkbara skrivbord med kopplingsbar skiva som gjorde dem extra rymliga. Avdelande ljudabsorbenter sattes in för att minska bullret. Till skrivborden kom även en programmeringsdosa som visar hur mycket man stått eller suttit under dagen.

De nya stålpallarna levererades med hjul som är enkla att ta av och på. Det innebär att pallarna (som i videoreportaget kallas vaggor) går att flytta för en person även utan hjälp av en truck. Pallarna är även staplingsbara och lätta att plocka isär för kunden som sedan kan skicka dem med returfrakt.

“Stabila stålvaggor”

Fresh är nöjda med att KÄLLS hållit en hög servicenivå. Hjälpen finns bara ett telefonsamtal bort om något behöver åtgärdas. Kontoren har blivit fräschare och har ett enhetligt utseende. De nya stålvaggorna har blivit en del av ett mer effektivt retursystem när det gäller spirorören.

– Stålvaggorna är väldigt bra, stabila, säger Niclas von Zeipel på Fresh.

UTMANING:

Göra kontoret välplanerat och snyggt samt ordna ett bra retursystem för Freshs leveranser av rör.

LÖSNING:

En enhetlig lösning för kontoret med bland annat nya arbetsstolar, höj- och sänkbara skrivbord samt avskiljare. För lagret satsades det på nya staplingsbara stålpallar som Fresh kunder lätt kan ta isär för smidig returfrakt.

RESULTAT:

Stilrena och fräscha kontor. Ändamålsenliga stålpallar till lagret som ingår i ett kostnadseffektivt retursystem.

På Fresh kontor i Gemla matchar de blå takbjälkarna med möblerna från KÄLLS.
De anställda fick extra rymliga skrivbord från KÄLLS.
De nya stålpallarna finns både med och utan hjul för mer flexibel funktion.
Niclas von Zeipel på Fresh tycker det blivit ordning och reda på lagret.

Kontakta oss

Vi på KÄLLS hjälper dig gärna med planering och inredning av din arbetsplats. Tillsammans skapar vi en helhetslösning
som är anpassad efter din verksamhet. Kontakta oss så berättar vi mer.

Kundtjänst

info@kalls.se

0476-214 80